4 April 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Move over, cronut! Er is namelijk een nieuwe foodtrend op komst; maak kennis met de raindrop cake. Het dessert is al enorm geliefd in Japan, maar ook in Amerika wordt de hype nu opgepikt.
Wat mag je precies verwachten van een raindrop cake? Het bestaat uit slechts twee ingrediënten, namelijk water en bindmiddel. Gek, toch? Volgens de maker, Darren Wong, is het net alsof je een regendruppel eet.
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De cake is erg mild en heeft een aangename textuur die smelt in je mond, aldus Darren. Allemaal goed en wel, maar wij kiezen toch voor een echt stuk taart. Dus zetten we meteen een aantal recepten op een rijtje die jullie eens kunnen proberen:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier