Voor 10 koekjes
- 75 g walnoten
- 2 el esdoornsiroop
- 22,5 g kokosolie
- Handvol bosbessen
Zo maak je deze koekjes
Hak de walnoten fijn in een blender. Smelt de kokosolie in een pannetje. Meng alle ingrediënten met elkaar. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en maak met twee lepels kleine hoopjes van het mengsel. Zet de koekjes minsten een uur in de diepvries voor je ze serveert. Je kan ze meteen serveren nadat je ze uit de diepvries hebt gehaald, ze worden namelijk niet keihard. Je kan deze koekjes een poosje (2 weken) in de diepvries bewaren.
Tried and tested
Redactrice Isa probeerde deze koekjes – met veel plezier – voor je uit. 'Perfect voor als er vrienden langskomen. Met een zelfgemaakt koekje scoor je toch altijd een puntje meer. Je kan ze ook gemakkelijk op voorhand maken en gewoon in de diepvries laten zitten. Uitvinding van de eeuw.'
Naar een recept van Njam
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier