Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Glutenvrij & vegan!

RECEPT: no-bake bosbessenkoekjes

Het is zó verleidelijk om in de namiddag een bezoekje te brengen aan de snoepautomaat. Tot je deze koekjes meeneemt als snack. Beloofd. Deze healthy cookies hoef je niet af te bakken in de oven en ze zijn bovendien glutenvrij en vegan. Makkelijk, gezond én lekker. 3 x win.

Voor 10 koekjes

  • 75 g walnoten
  • 2 el esdoornsiroop
  • 22,5 g kokosolie
  • Handvol bosbessen

 

Zo maak je deze koekjes

Hak de walnoten fijn in een blender. Smelt de kokosolie in een pannetje. Meng alle ingrediënten met elkaar. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en maak met twee lepels kleine hoopjes van het mengsel. Zet de koekjes minsten een uur in de diepvries voor je ze serveert. Je kan ze meteen serveren nadat je ze uit de diepvries hebt gehaald, ze worden namelijk niet keihard. Je kan deze koekjes een poosje (2 weken) in de diepvries bewaren.

 

Tried and tested

Redactrice Isa probeerde deze koekjes – met veel plezier – voor je uit. 'Perfect voor als er vrienden langskomen. Met een zelfgemaakt koekje scoor je toch altijd een puntje meer. Je kan ze ook gemakkelijk op voorhand maken en gewoon in de diepvries laten zitten. Uitvinding van de eeuw.'

 

Bosbessenkoekjes

 

Naar een recept van Njam

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '