Het zwarte goud in een eetbaar kopje? #verliefd
Nieuwe trend in foodieland: koffie in een ijshoorntje
Dayne zit al vier jaar in de koffiewereld. Zo werkte hij al in koffiebars in Brazilië, Australië en Los Angeles. Daarna was het tijd voor iets nieuws, want hij wilde een vernieuwd concept uitrengen. Hij probeerde eerst gewone ijshoorntjes, maar die smolten te snel om als 'kopje' te gebruiken. Hij sloeg dus zelf aan het experimenteren, en met succes. Met zijn creatie heb je ongeveer drie minuten de tijd om je koffie achterover te slaan (oefen dus maar al op een snelle Instagramfoto).
Momenteel is het eetbare kopje alleen te koop in Zuid-Afrika, maar Dayne vroeg al een patent aan om het ook in het buitenland aan de man te brengen. Oh, we kunnen niet wachten om er ook in België uit te sippen!
A photo posted by The Jo'burg Foodie (@thejoburgfoodie) on
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Meer koffienieuws:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier