
16 June 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Zo irritant: iemand (was jij het?) heeft de zak chips niet goed toe gedaan. Resultaat: taaie chips. En je had er nog zoveel zin in. Ga nu niet pruilen, want er is een trucje om je chips weer alive and crispy te maken.
Crispy 2.0
Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden. Leg de taaie chips op een bakplaat en schuif in de oven. Voeg eventueel een beetje olijfolie toe. Na 10 minuten is de chips weer knapperig. De warmte van de oven trekt namelijk het vocht uit de chips.
Simpel hé!
Wist je trouwens dat er bosbessenchips bestaat? Ontdek hier nog 7 andere funky smaken.
Nog meer keukentrucjes?
Zo maak je zelf frambozen-yoghurtijs zonder ijsmachine
Weet wat je eet: zo lees je etiketten als een pro
Dit gezond ontbijtje smaakt echt naar appeltaart
Bron: Elleeten.nl
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier