15 July 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
De zon schijnt en het is vrijdag! Het perfecte excuus om een heerlijk aperitief achterover te slaan. En wat schreeuwt er nog meer 'zomer' dan deze prosecco-frambozenpunch?
Voor 4 pers. • 10 min. + 30 min. rusten
Ingrediënten
- 350 g frambozen
- een handvol muntblaadjes
- 3 onbehandelde limoenen
- 60 ml frambozenrum (type: Bacardi Framboos)
- 50 g rietsuiker
- 500 ml prosecco (goed gekoeld)
- 300 ml bruiswater (goed gekoeld)
Zo gemaakt
Spoel de frambozen en de munt en laat goed uitlekken. Maak de limoenen goed schoon onder stromend water en snij ze in dunne plakjes. Mix de rum met de suiker in een punchkom. Voeg er de frambozen, de plakjes limoen en de munt aan toe, zet een halfuur weg en roer goed om. Leng de punch aan met de prosecco en het bruiswater.
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier