10 August 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Een vanille-ijsje met chocoladesaus smaakt altijd. Toch bestaat er een betere combinatie! Club W heeft een recept voor een ‘wine ice cream float’, en het smaakt ongetwijfeld nog beter dan het eruitziet.
Wat heb je nodig:
- Een groot glas
- Vanille-ijs
- Rode wijn (eentje met een fruitige smaakt werkt het beste)
- Bruiswater
- Kersen
Zo maak je het dessert:
- Zet het glas gedurende vijftien minuten in de diepvries. Zo zal je ijs niet te snel smelten.
- Voeg nu 2 à 3 (wij gaan voor dat laatste) bolletjes vanille-ijs toe. Belangrijk is dat je glas voor ongeveer 2/3 gevuld is.
- Voeg nu de rode wijn en het bruiswater toe. Dit doe je in gelijke delen.
- Afwerken doe je met enkele kersen. Smakelijk!
Wil je nog meer van onze recepten ontdekken:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier