Wat heb je nodig?
- 5 cl Cîroc Pineapple
- 3 cl limoensap
- 2,5 cl simple syrup (suikerwater: 1 deel suiker, 1 deel water)
- 10-tal muntblaadjes
- Crushed ice
- Stervrucht
Zo maak je het:
Doe de muntblaadjes in een glas en stamp lichtjes aan. Voeg vervolgens 5 cl Cîroc Pineapple, 3 cl limoensap en 2,5 cl simple syrup toe. Vul het glas tot boven met crushed ice en meng alles goed. Top indien nodig af met nog een beetje crushed ice. Garneer met een takje munt en een schijfje stervrucht.
We're going to Ibiza
Voor hun nieuwste campagne 'On Arrival' trok CÎROC Ultra-Premium Vodka samen met de wereldberoemde fotograaf Mario Testino naar het hippe Ibiza. Amber Le Bon – dochter van supermodel Yasmin Le Bon en Simon Le Bon, zanger van Duran Duran – mocht dit keer als gezicht schitteren op de prachtige campagnefoto's. De jonge brunette werkt al een tijdje als model, maar wil nu vooral werken aan haar carrière als dj, en welke plek is daar beter geschikt voor dan het hippe Ibiza? In de exclusieve club Destino maakte Amber samen met CÎROC Ultra-Premium Vodka enkele weken geleden dan ook haar dj-debuut tijdens de CÏROC 'On Arrival'-party, inclusief de Zero Gravity-cocktail. En dat was een feestje!
Lees ook:
- RECEPT: frosé, het ultieme zomerdrankje
- RECEPT: whiskycocktail met ananas, peer en kaneel
- KWIJL: watermeloenchampagne wordt hét drankje van de zomer
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier