Robine van Tilburg
chef online
chef online
24 January 2021
Bijgewerkt: 23 September 2021
Deze Malteserfudge maakte ik meer dan vier jaar geleden ook in mijn allereerste Zon(dig)dag-video. Gelukkig ziet het resultaat er nu een stuk lekkerder uit dan toen...
Je kan de Malteserfudge perfect maken met enkel melkchocolade, maar ik vind ‘m er net wat lekkerder uitzien met witte chocolade on top! Dit recept heeft misschien maar drie ingrediënten, maar het is een echt bommeke... Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb! ?
Video: Lissa Van Eesbeeck
Ingrediënten voor 16 stukken fudge:
- 300 g Maltesers (200 g voor in de fudge en 100 g voor erop)
- 400 g melkchocolade
- 200 g witte chocolade (optioneel)
- 397 g gecondenseerde melk (=1 blikje)
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier