Robine van Tilburg
chef online
chef online
26 September 2021
Bijgewerkt: 22 October 2021
Joepie! Om de start van de herfst te vieren, maak ik vandaag cinnamon rolls met appel en karamel. Een gepimpte versie van de herfstklassieker, dus!
Meer dan 170.000 keer, dat is hoe vaak jullie al zochten naar deze cinnamon rolls. En ook ik maakte ze al héél erg vaak. Om het einde van deze trieste zomer én het begin van deze hopelijk mooie herfst te vieren, pimp ik ze met appel en karamel. Smullen!
Video: Lissa Van Eesbeeck
Ingrediënten voor 15 rolls:
-
- 140 g boter
-
- 240 ml melk
-
- zakje gedroogde gist (ongeveer een eetlepel)
-
- 400 g bloem
De vulling:
-
- 2 koffielepeltjes kaneel
-
- 70 g lichtbruine basterdsuiker
-
- snuf zout
-
- 130 g karamelsaus (+ een beetje extra voor erop)
-
- 2 appelen (of iets minder)
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier