Wintercocktails for the win!
RECEPT: deze rum spiced apple crumble warmt je verkleumde lichaam meteen weer op
Robine van Tilburg
chef online
chef online
15 January 2017
Bijgewerkt: 20 September 2021
Buiten zakken de temperaturen onder nul, maar dankzij onze overheerlijke wintercocktailrecepten laten we dat gelukkig niet aan ons hartje komen. Ben jij een rumfan? Dan word je ongetwijfeld extatisch van deze rum spiced apple crumble.
In september verdedigde Antwerpenaar Dries Botty ons land op de World Class-bartendercompetitie in Miami. Daar serveerde hij heel wat cocktails, kreeg hij enkele smaaktesten voorgeschoteld én prepareerde hij een punch voor Beyoncé en Jay-Z!
Dries werd dankzij zijn prachtige prestaties nummer vier van de wereld. De eerste plaats was weggelegd voor een Franse vrouw. En jullie hebben geluk! Want speciaal voor de Flairlezeressen maakt Dries drie weken op rij een overheerlijke wintercocktail. Schol!
Ingrediënten:
- 35 ml Zacapa rum
- 110 ml appelsap
- 10 ml ginger ale
- stukje appel
- snufje kaneel
Geen rumfan? Dan is deze champagnecosmopolitan vast wél iets voor jou!
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier