RECEPT: pannenkoekenwraps
28 February 2017
Het is vandaag Pancake Day! En hoe dat beter vieren dan met overheerlijke pannenkoeken. Wij verzamelden enkele verrassende receptjes die je wellicht nog nooit geprobeerd hebt. Deze pannenkoekenwraps, bijvoorbeeld.
Ingrediënten voor ca. 10 grote pannenkoeken
- 3 eieren
- 3 dl melk
- 2 dl kwark of yoghurt (naturel)
- 150 g volkorenmeel of havermout
- boter of olie, voor het bakken
- beleg naar wens (kaas, ham, salami, bacon, tomaat, sla...)
Zo gemaakt
Klop de eieren, melk en kwark in een kom door elkaar. Voeg het meel toe en klop alles tot een glad beslag zonder klontjes. Laat het circa 30 minuten rusten voor je gaat bakken. Serveer de pannenkoeken met je favoriete beleg.
Uit: 'Pannenkoeken', Lise Finckenhagen (€ 14,95 via bol.com)
Ontdek hier meer verrassende pannenkoekenrecepten.