Voel jij je ook altijd lichtelijk beschaamd wanneer je op restaurant om een vierde potje mayonaise moet vragen? Helemaal niet nodig – of toch niet wanneer je een bezoekje brengt aan een mayonaisecafé.
Het 'Two Kewpie Mayo Café' werd onlangs geopend in Tokyo, Japan – waar ze mayonaise niet kende tot founder Toichiro Nakashima het goedje ontdekte tijdens een reis in de States en – net zoals ons – spontaan verliefd werd. Zo verliefd dat 'ie er maar meteen een heel café aan wijdde.
マヨカフェなう。パラダイス! pic.twitter.com/UIrDhlfpcu
— さすらいの鶏肉 (@marotarou) March 26, 2016
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
In het mayonaisecafé hangen de flessen mayonaise letterlijk aan het plafond en is er een uitgebreid assortiment van verschillende types mayonaise bij de saladebar (omdat het helaas nog altijd niet helemaal sociaal aanvaard is om de saus per lepel naar binnen te werken). Elk item op het menu is te verkrijgen met bijpassende mayonaises of met een versie naar keuze. Hallo, hemel!
Two Kewpie Mayo Café is nog tot eind maart geopend in Tokyo, en verhuist daarna naar Nagoya. Snel boeken dus, die tickets!
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier