Word je daar dan ook een beetje tipsy van?
YES: deze ijsjesgigant komt met ijs op basis van kriek
Naast zijn vier klassiekers, Pure Belgian Chocolate, Bourbon Vanilla of Madagascar, Creamy Summer Strawberry en Roasted Coffee, lanceert de Belgische ijsjesfabrikant Glaces Franklin voor deze zomer zes nieuwe smaken. En ook die zijn op-en-top Belgisch!
Kriek, speculoos en cuberdons
Onze favoriet: het sorbetijs van kriekenbier met als finishing touch stukjes zure kersen. Maar ook het ijsje met Belgische speculoos en zeezout of cuberdon en stukjes framboos kunnen onze zoete tand meer dan bekoren. Nieuw in het gamma zijn de drie frozen yoghurts. Gewoon puur, met Luikse siroop of bosvruchten. Oké, wij willen ze gewoon allemaal proeven!
Foto: Arnaud de Villenfagne pour Make it Pop
Meer Flair?
Lees ook ons magazine, nu voor maar 2 euro per week! Klik hier voor meer info.
Lees ook:
- ZALIG: er bestaat ijs met wijnsmaak
- YUM: dit dessert bestaat volledig uit wijn en ijs
- Ben & Jerry's brengt vegan ijs op de markt
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier