Het licht en gezond ontbijt
Appelsandwiches met Philadelphia en bessen
15 min.
Nodig voor 6 stuks
3 appelen • sap van 1 citroen • 180 g Philadelphia • 50 g zonnebloempitten, grof gehakt • 120 g gemengde gedroogde bessen • 6 zwarte druiven
Zo gemaakt
Was de appelen zorgvuldig, snij in fijne schijfjes en besprenkel met citroensap. Besmeer zes appelschijfje met een dikke laag Philadelphia en strooi de gehakte zonnebloempitten erover. Strooi daarover de gedroogde bessen. Dek af met de overige appelschijfjes en prik vast met een prikker en een druif.
Geroosterd bruin brood met Philadelphia, verse vijgen en amandelen
10 min.
Nodig voor 4 personen
8 kleine donkere boterhammen • 4 verse vijgen • 50 g geschaafde amandelen, geroosterd • 200 g Philadelphia
Zo gemaakt
Toast de sneetjes brood en laat afkoelen. Snij de vijgen in 4 partjes, besmeer de toast met een dikke laag Philadelphia en schik de partjes vijg erop. Bestrooi met de geroosterde amandelschilfers.
Cornflakes anders, eenvoudig maar o zo lekker
5 min.
Nodig voor 4 personen
320 g biocornflakes • 200 g frambozen • 40 g frambozenconfituur • 200 g Philadelphia Natuur
Zo gemaakt
Presenteer de cornflakes in je favoriete ontbijtschaaltjes. Schik er de frambozen, de confituur en Philadelphia bij. Giet er eventueel een beetje melk bij.