3 March 2016
Bijgewerkt: 21 September 2021
Je hebt late night cravings maar je bent luier dan lui. Dan zijn deze 4-ingrediënten-koekjes jouw nieuwe go to-dessertje. Zijn crispy, glutenvrij en supermakkelijk om te maken.
Ingrediënten
- 1 kopje pindakaas
- 1 kopje suiker
- 2 eieren
- 1 1/2 kopje chocolade chips
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bedek de bakplaat met bakpapier.
- Meng alle ingrediënten (behalve de chocolade chips) door elkaar in een kom. Je kan dit met de hand of met een mixer doen. Voeg daarna de chocolade chips toe.
- Leg hoopjes deeg (van ongeveer 1 eetlepel) op de bakplaat.
- Bak gedurende 10 tot 12 minuten of tot de bodem en de zijkanten van de koekjes goudbruin zien.
- Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Bron: Babble.com
Lees ook
Wordt dit brood de nieuwste foodtrend van 2016?
De lekkerste gerechten die Monica klaarmaakte in 'Friends'
Deze 4 healthy foods worden waarschijnlijk superpopulair in 2016
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier