2 March 2017
Bijgewerkt: 20 September 2021
Beste nieuws van vandaag: na New York krijgt ook Nederland binnenkort zijn eigen cookie dough-bar! De lekkere hotspot, die de naam Baker's Dough zal krijgen, opent in mei de deuren in Rotterdam. Wij kunnen niet wachten!
Recht met onze vinger uit de kom of in ons ijs, we just love cookie dough. Niet zo gezond, denk je? Bij Baker's Dough, zusje van de populaire Rotterdamse hotspot Baker & Moore, maken ze 'versgedraaid, safe-to-eat en spoon-ready' koekjesdeeg. In drie simpele stappen maak jij met dat deeg en enkele heerlijke toppings jouw perfecte cookie dough-creatie. En als we die creaties op hun smakelijke Instagramaccount zien, beginnen wij spontaan te watertanden. Is het al bijna mei?
Lees ook:
- RECEPT: wij stelden hét ultieme eetbare cookie dough-recept samen
- OMG: dit cookie dough-café komt recht uit onze zoetste dromen
- Deze cookie dough dip is waarschijnlijk het beste wat je ooit zal eten
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier