Deze chocolade eten we al heel ons leven fout!
12 April 2016
Bijgewerkt: 29 March 2022
Tutorials zijn life savers. Het is bijna niet meer mogelijk om iets verkeerd aan te pakken dankzij alle video’s die ons tonen hoe het wel moet. Maar wie dacht nu dat we onze reep chocolade al ons hele leven verkeerd braken?
Telkens we op de luchthaven zijn kunnen we geen tax free shop voorbijkomen zonder er een giga reep Toblerone chocolade te kopen. De chocolade heeft niet enkel de vorm van een berg (de Matterhorn) omdat ze van Zwitserse makelij is en omdat je ze op die manier makkelijk kan verdelen. De chocolade is ook zo gevormd omdat je er enkel je duim hoeft tegen te duwen om een stukje vervolgens op te smikkelen.
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Wedden dat jij de stukjes ook altijd breekt weg van de chocolade? FOUT dus. Zet je duim tegen de chocolade en breek ze in de richting van de rest van de chocolade. Easy peasy en hopsa brokje in de mond!
Nog meer chocolade:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier