't Is beslist: wij gaan uiteten vanavond!
HOTSPOTS: 3 hippe adressen die de döner kebab in ere herstellen
Kebab is meer dan een vette hap voor of na een avondje uit. Daar zijn deze drie hippe adressen het beste bewijs van. Bij Ninja, KWAT en Panam wordt de artisanale döner kebab in ere hersteld. Lezzetli!
Ninja (Antwerpen)
Ninja – een knipoog naar de ‘zwaarden’ waarmee het vlees van het spit wordt gesneden – is de kersverse baby van Maven-chef Jules Koninckx, horeca-ondernemer Wim Van der Borght en Ugur Akkus, organisator van Extrema Outdoor. Het trio wil met hun nieuwe zaak dé referentie worden voor artisanale döner kebab. Er werd een authentieke Turkse oven vanuit Istanboel naar België overgebracht en alles – van dips en sauzen tot het brood – wordt vers en ter plaatse bereid.
Waar? Vlaamsekaai 52
Wanneer? Ninja opent op 25 januari de deuren. Hou voor de openingsuren Ninja’s Instagrampagina in de gaten.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Panam (Brussel)
In Brussel kan je naar Panam voor een snelle maar echt goed bereide hap. Alles is hier übervers, en je schuift je benen onder tafel in een heerlijk hippe setting. Bestel er een sesambroodje met kip, falafel of Berloumi en neem er een portie perfect gebakken frietjes bij. Dat alles is ook nog eens lief voor je portemonnee, want een döner eet je al voor tien euro.
Waar? Fernand Coqplein 14
Wanneer? Op weekdagen open van 11u30 tot 15u en van 17u30 tot 22u30, en op vrijdag tot 23u30. Op zaterdag doorlopend open van 11u30 tot 23u30 en op zondag tot 22u30.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Meer info
KWAT (Antwerpen)
KWAT staat voor ‘Kebab with a twist’, en dat mag je letterlijk nemen. Of at jij ooit al een veganistische kebab op basis van champignons en tofu in een roze broodje? Of black pepper beef in een zwart broodje? Wij zijn vooral fan van de Kwatsalon, een variant op de iconische snackbarklassieker met potato wedges, srirachamayonaise, cheddar en coleslaw. Streetfood voor fijnproevers!
Waar? Hoogstraat 45
Wanneer? Elke dag geopend van 12u tot 22u en op vrijdag en zaterdag tot 22u30
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier