De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Een watermeloenpizza is een must have voor élke zomerse BBQ
6 July 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Halleluja: eindelijk voelt het als zomer. Trommel al je vrienden op en haal je BBQ van onder het stof. Zorg wel dat je nog plaats hebt voor het dessert, want deze gegrilde watermeloenpizza móét je gewoon eens geprobeerd hebben.
Stap 1: je watermeloen in schijfjes snijden. Smeer op elke kant wat olijfolie en gril de schijfjes vervolgens in de pan. Per kant heb je zo’n drie à vier minuten nodig. Net zoals bij een gewone pizza is het tijd om te dresseren: neem wat gesneden komkommer, olijfjes, fetakaas en wat balsamicoazijn. Afwerken doe je met een paar muntblaadjes.
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier