
Robine van Tilburg
chef online
chef online
4 February 2024
Bijgewerkt: 4 February 2024
Deze tiramisuballetjes maak je met maar 5 ingrediënten én ze zijn nog eens superleuk om te boetseren. Wedden dat je ervan zal smikkelen bij je koffie?
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Dit heb je nodig voor 14 tiramisuballetjes:
- 200 g speculaasjes
- 30 ml espresso
- 100 g mascarpone
- 10 ml amaretto
- cacaopoeder voor de afwerking
Zo maak je ze:
- Maal de speculaasjes fijn in een keukenmixer of blender.
- Doe de espresso, mascarpone en amaretto erbij en meng onder elkaar met een lepel.
- Zet het mengsel een uurtje in de koelkast.
- Rol balletjes ter grote van kleine pingpongballetjes.
- Zet de tiramisuballetjes nog een halfuurtje in de koelkast.
- Rol de balletjes door cacaopoeder.
- Smullen!
Met dank aan Albert Heijn & KitchenAid
Meer Koekenbak-recepten:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier