Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Tiramisuballetjes
© Robine van Tilburg

Zag jij ze al passeren op social media?

RECEPT: supergemakkelijke tiramisuballetjes

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Deze tiramisuballetjes maak je met maar 5 ingrediënten én ze zijn nog eens superleuk om te boetseren. Wedden dat je ervan zal smikkelen bij je koffie?

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Dit heb je nodig voor 14 tiramisuballetjes:

  • 200 g speculaasjes
  • 30 ml espresso
  • 100 g mascarpone
  • 10 ml amaretto
  • cacaopoeder voor de afwerking

Zo maak je ze:

  1. Maal de speculaasjes fijn in een keukenmixer of blender.
  2. Doe de espresso, mascarpone en amaretto erbij en meng onder elkaar met een lepel.
  3. Zet het mengsel een uurtje in de koelkast.
  4. Rol balletjes ter grote van kleine pingpongballetjes.
  5. Zet de tiramisuballetjes nog een halfuurtje in de koelkast.
  6. Rol de balletjes door cacaopoeder.
  7. Smullen!

Met dank aan Albert Heijn & KitchenAid

Meer Koekenbak-recepten:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '