30 May 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Voor één keer geen frivole regenboogkleuren, maar wel gitzwart. Dé nieuwe trend in foodtown: zwarte bolletjes ijs! Om die te proeven moet je in het ijssalon Morgenstern's Finest Ice Cream in New York zijn.
Het smaakt niet naar pure chocolade of Oreokoekjes, maar naar de assen van een kokosnootschelp. Dat ingrediënt zou niet alleen zorgen voor de zwarte kleur, maar zou ook ontgiftend werken. De assen zouden in je lichaam een filter vormen en slechte stoffen vangen, om die vervolgens uit je lichaam te verwijderen. Maar diëtiste Jessica Cording vertelde het tijdschrift SELF dat je daardoor ook kans maakt om goede stoffen weg te nemen uit je lichaam. Oh, en een zwarte tong kunnen we helaas niet uitsluiten...
Toegegeven: aparte Instagramfoto's levert het wel op!
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
A photo posted by Gr8_foodnyc (@gr8_foodnyc) on
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Meer foodtrends:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier