Van gegrilde steak met papaya tot tajine van kip met citroen en wortel.
YUM: 9 originele vleesgerechten bedacht door de huischefs van de Rode Duivels
Wat staat er zoal op het menu bij ons Belgisch elftal? Gezonde en gevarieerde voeding is een prioriteit voor de spelers, maar het belangrijkste daarbij zijn de lokale ingrediënten. Chefs van dienst Bartel Dewulf en Frédéric Decruyenaere bedachten 9 vleesgerechten voor Hazard en co. en wij wisten de recepten te bemachtigen.
Varkensgebraad met honing, tijm, geraspte venkel en sinaasappel
Ontdek het recept hier.
Puerto Ricaanse mofongo
Ontdek het recept hier.
Kipnuggets met bloemkool en aardappelpartjes
Ontdek het recept hier.
Kip met look en broccolini
Ontdek het recept hier.
Rundskofta met knolselder en komkommersambal
Ontdek het recept hier.
Cote à l’os met watermeloen, Pas de Bleu en basilicum
Ontdek het recept hier.
Vitello met Tunesische smaken
Ontdek het recept hier.
Tajine van kip met citroen en wortel
Ontdek het recept hier.
Gegrilde steak met papaya, avocado en kokosmelk
Ontdek het recept hier.
[td_smart_list_end]
Nog meer heerlijke recepten om uit te testen:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier