Met deze nieuwe combinaties blaas je iedereen omver.
11 verrassende quicherecepten voor op je paastafel
Met een quiche kan je nooit fout gaan, want je draait er gewoon in wat je zelf lekker vindt. Al kan je inspiratie daardoor wel snel uitgeput worden. Wij verzamelden de lekkerste én verrassendste quichereceptjes die jij met Pasen op tafel kan toveren. En ongetwijfeld nog héél lang daarna!
Een heerlijk hartige taart met kaas, wie is daar nu geen fan van? We hebben het natuurlijk over quiche, een gerecht dat steevast op tafel staat bij veel families met Pasen. Kan je niet kiezen? Gebruik muffinvormpjes voor allemaal kleine quiches, in plaats van een taartvorm, zo kan je in elke bakvorm een andere quiche maken!
Kipquiche met camembert
Kaasliefhebber, zoek niet verder! Deze quiche zal elk hartje sneller doen slaan, maar wordt wel best als bijgerechtje gegeten. Hoe lekker hij ook is, hij valt enorm zwaar!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Aspergequiche met zoete-aardappelkorst
Geef een draai aan je klassieke quiche door gebruik te maken van zoete aardappel in je deeg!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Quiche met gekarameliseerde ajuintjes en champignons
Als je een zoetebekje bent, is deze quiche absoluut iets voor jou. De gekarameliseerde uit geeft een zoete touch aan het hele gerecht.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Quiche met prei, champignons, spinazie en cheddar
Deze veggie quiche doet je volledig vergeten dat er geen vlees of vis inzit. De veggies aan tafel zullen je dankbaar zijn!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Italiaanse quiche met zongedroogde tomaten en parmezaan
We hopen natuurlijk dat het zonnetje gaat schijnen op Pasen, maar met deze Italiaanse quiche tover jij de zon sowieso al op tafel!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Zoete-aardappelquiche met spinazie
Het roer compleet omslaan? Probeer dan deze bodemloze quiche. Je vulling wordt vastgehouden door de zoete aardappelen en heeft veel weg van een tortilla!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Artisjokquiche
Een quiche is niet alleen erg lekker, het is ook het perfecte gerecht om ingrediënten te verwerken die meestal niet zo heel populair zijn aan tafel. Artisjok is daar een goed voorbeeld van, maar geloof ons: na het eten van deze quiche wordt artisjok een standaard in je keuken!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Zalmquiche met prei
Vis in quiche is een match made in heaven. Deze zalmquiche met prei past perfect bij elke paasbrunch als bijgerechtje. Heb je wat meer tijd? Maak dan eens je eigen deeg, voor een nog krokantere korst!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Quiche met geitenkaas en snijbiet
Nog zo’n vergeten groente introduceren? Laat je verrassen door de heerlijke combinatie van snijbiet en geitenkaas.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Miniquiches met spek en kaas
Is je quiche echt als klein bijgerechtje bedoeld? Kies dan voor deze miniquiches met spek en kaas. En doordat je allemaal kleintjes maakt, kan je perfect het vlees weglaten voor de liefhebbers!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Pizzadeegquiche met broccoli
Wist je dat een pizzadeeg ook perfect gebruikt kan worden om quiche te maken? Zo krijg je geen luchtige korst zoals bij bladerdeeg, maar net een krokante dikkere korst. Zoals een pizza dus! Tip: wil je zeker zijn dat je broccoli goed gaar is, kook hem dan al even voor hij in de oven gaat.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier