Supersimpel, supersnel en amper 20 kcal per portie!
RECEPT: healthy tonijnsalade die in een wip en een gauw op tafel staat
Robine van Tilburg
chef online
chef online
10 August 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Zin in een luchtig broodbeleg? Flair to the rescue! Met deze magere tonijnsalade (± 20 kcal per portie) scoor je gegarandeerd. Tip: beleg het broccolibrood van redactrice Isa ermee. Zo heb je een heerlijke lunch voor op kantoor!
5 min. voorbereiding
Welke ingrediënten hebben we nodig voor zo'n 8 porties?
- 1 blikje tonijn, uitgelekt (± 150 g)
- 40 g augurk
- 20 g rode paprika
- 20 g rode ui
- 2 eetlepels magere plattekaas
- wat peper
- snuifje zout
1. Versnipper de rode ui en snijd de paprika en de augurk ook in kleine stukjes.
2. Gooi alle ingrediënten bij elkaar en mengen maar!
3. Voeg naar smaak wat peper en zout toe.
4. Besmeer een broodje, rijstwafel, broccoliboterham of gewone boterham met deze heerlijke, lichte tonijnsalade. Smakelijk!
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Meer recepten:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier