It's gettin' hot in here.
RECEPT: maak je binnenste helemaal heet dankzij deze winterse Tanqueray 10 Martinez
Robine van Tilburg
chef online
chef online
22 January 2017
Bijgewerkt: 20 September 2021
Hier zijn we alweer met wintercocktail numero drie. Na de champagnecosmopolitan en de rum spiced apple crumble, hebben we nu een wintercocktail met gin voor jullie in petto. Geen doordeweekse gin-tonic, maar weer maar eens een winters cocktailreceptje van onze Dries Botty om 'u' tegen te zeggen. Schol!
In september verdedigde Antwerpenaar Dries Botty ons land op de World Class-bartendercompetitie in Miami. Daar serveerde hij heel wat cocktails, kreeg hij enkele smaaktesten voorgeschoteld én prepareerde hij een punch voor Beyoncé en Jay-Z!
Dries werd dankzij zijn prachtige prestaties nummer vier van de wereld. De eerste plaats was weggelegd voor een Franse vrouw. En jullie hebben geluk! Want speciaal voor de Flairlezeressen maakt Dries drie weken op rij een overheerlijke wintercocktail. Schol!
Ingrediënten:
- 50 ml Tanqueray N°10
- 25 ml zoete vermout
- 5 ml marasquin (soort zoete kersenlikeur)
- 2 scheutjes orange bitters
- een stukje appelsienschil
Geen ginfan? Dan zijn deze champagnecosmopolitan of deze rum spiced apple crumble vast wel iets voor jou!
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier