
Ingrediënten (4 pers)
- 1 zakje Jean sur Mer kibbelingbeslag
- 400-500 g magere witvis type kabeljauw, schelvis, koolvis ...
- 3 grote zoete aardappelen
- 1 tl paprikapoeder
- Zout
- (zelfgemaakte) mayonaise
Bereiding
- Bereid de kibbeling volgens de gebruiksaanwijzing. Bekijk de stap-voor-stapvideo onderaan.
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de zoete aardappelen en snij ze eerst in plakken en dan in repen van 0,5 cm. Doe de frieten in een kom en voeg het paprikapoeder en zout naar smaak toe. Hussel goed door elkaar.
- Zet de frieten gedurende 25 minuten in de oven op een bakplaat met bakpapier.
-
Serveer de kibbeling met de verse zoete aardappelfrietjes en (zelfgemaakte) mayonaise.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Bestel zelf een zakje kibbelingbeslag (€ 30 voor 15 zakjes) of ga langs bij één van deze verkooppunten.
Getest en goedgekeurd
Redactrice Isa: 'Wat een gemak. Gewoon zakje openmaken, water toevoegen en het kibbelingbeslag was klaar. De kruiding was ook volledig on point. Omdat de vis al gefrituurd was, koos ik voor gezondere ovenfrietjes. En een grote kwak mayonaise. Haha.'
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Lees ook
LEKKER LIGHT: 8 caloriearme alternatieven voor pasta
86 tips om die extra kilootjes ein-de-lijk te verliezen
Onrijpe avocado? Wacht niet, en maak er deze 5 gerechtjes mee.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier