23 July 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Deze zomer wil jij vast wel eens iets anders bestellen dan dat eeuwige glas rosé? Flair to the rescue, want wij vonden namelijk dit heerlijk recept voor een verfrissende pisco sour cocktail.
Voor 4 pers. • 5 min.
Ingrediënten
- ijsblokjes
- 320 ml pisco
- 120 ml citroensap
- 120 ml eiwit
- 120 ml rietsuikersiroop (kant-en-klaar in de supermarkt)
- Angostura (kruidenbitter, te koop in de supermarkt of drankhandel)
Zo gemaakt
Koel een glas met ijsblokjes. Vul een cocktailshaker met de pisco, het citroensap, het eiwit en de suikersiroop en schud 1 minuut krachtig door. Haal de ijsblokjes uit het gekoelde glas en schenk de cocktail erin. Werk af met drie druppels Angostura.
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier