Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Happy Sangria Day!

Deze appelcidersangria is het perfecte drankje voor koude winteravonden

Een lekker verfrissende sangria met véél fruit op een zonnige zomerdag: we love it. Wie dacht dat sangria season voorbij was, think again. Op 20 december vieren we maar al te graag Sangria Day met deze appelcidersangria. Ideaal op een koude winteravond als vandaag!


 

Dit heb je nodig voor appelcidersangria:

  • 2 kaneelstokjes (+ extra voor het serveren)
  • 2 appels, in schijfjes
  • 1 peer, in schijfjes
  • 1 sinaasappel, in schijfjes
  • granaatappelpitjes
  • 1 fles witte wijn (bv. Pinot Grigio)
  • 470 ml appelcider
  • 120 ml bourbon (bv. Bulleit)
  • 60 ml sinaasappelsap
  • 2 el citroensap
  • tonic, voor het serveren
  • takje munt, voor het serveren


 

Zo gemaakt:


Doe de kaneelstokjes en het fruit in een grote kom. Voeg wijn, appelcider, bourbon, sinaasappelsap en citroensap toe. Laat zo’n 6 à 8 uur in de koelkast. Giet de sangria en het fruit in een glas en werk af met een beetje tonic. Garneer met een kaneelstokje of een takje munt.

 

Recept via Sally’s Baking Addiction.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '