Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
eten tomorrowland
© Fotografie: Ysaline Pollet - Editing: Anke Desmet

Van een kippenbil over nacho's met alles erop en eraan tot vegetarische kebab.

TOMORROWLAND: dit eet je op de festivalweide (en zoveel betaal je ervoor)

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het eerste weekend van Tomorrowland is volop aan de gang. Ga jij vanavond of morgen nog of een van de volgende twee weekends? Dan wil je vast wel weten wat je tussen het dansen, raven en feesten heen zoal kan smullen. En vooral: wat je ervoor betaalt. Wij maakten een overzichtje van enkele lekkernijen die je op de festivalweide vindt.

Premium Burgers Special by bart de pooter

Premium Burgers Special by bart de pooter

Premium Burgers Special by bart de pooter

= 7,50 parels

Fish & chips

Fish & chips

Fish & chips

= 7,25 parels

Pulled pork bun

Pulled pork bun

Pulled pork bun

= 7,50 parels

Pasta bolognaise

Pasta bolognaise

Pasta bolognaise

= 6 parels

Balls & Glory

Balls & Glory

Balls & Glory

= 10 parels

Classic nachos met guacamole

Classic nachos met guacamole

Classic nachos met guacamole

= 8,25 parels

Pita met looksaus

Pita met looksaus

Pita met looksaus

= 6,5 parels

Kebab van Greenway

Kebab van Greenway

Kebab van Greenway

= 7,25 parels (voor twee helften)

Halve pizza margherita

Halve pizza margherita

Halve pizza margherita

= 5 parels

Hotdog

Hotdog

Hotdog

= 6,5 parels

Ribbetjes met krieltjes

Ribbetjes met krieltjes

Ribbetjes met krieltjes

= 8,25 parels

Banh mi tempeh

Banh mi tempeh

Banh mi tempeh

= 7,5 parels

Sweet dreams by Roger Vandamme

Sweet dreams by Roger Vandamme

Sweet dreams by Roger Vandamme

= 5 parels

Kippenbil met krieltjes

Kippenbil met krieltjes

Kippenbil met krieltjes

= 8,25 parels

Luikse wafel

Luikse wafel

Luikse wafel

= 3,5 parels

Ofyr beef tagliata

Ofyr beef tagliata

Ofyr beef tagliata

= 10 parels

Tomorrowland cocktail

Tomorrowland cocktail

Tomorrowland cocktail

= 7,75 parels

Fotografie: Ysaline Pollet – Editing: Anke Desmet

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '