Van ijsjes met knettersuiker over knapperige nacho's tot een paarse pizza.
WECANDANCE: dit eet je op het strand van Zeebrugge (en zoveel betaal je ervoor)
Het is het tweede weekend van WECANDANCE! Ga jij straks of morgen nog je beentjes losgooien op het strand van Zeebrugge en krijg je een hongerke van al dat dansen? Wij lijstten voor je op wat voor lekkers je kan krijgen op het festival. De focus ligt op lokale producten, en je vindt er zowel veggie, vegan én halal lekkernijen.
Purple Heart Break Pizza by Luca Fabozzi
Purple Heart Break Pizza by Luca Fabozzi
Paarse aardappelroom, Italiaanse worst, gerijpte Parmezaanse kaas en venkelzaad op een zuurdesembodem.
= 4 W (de WECANDANCE-munt)
Loaded nachos shakshuka van Laila
Loaded nachos shakshuka van Laila
Nacho’s, shakshuka, gepekelde rode ui, tahini, groene salsa en fetakaas.
*halal
= 8 W
Cauliflower power van Bokertov
Cauliflower power van Bokertov
Broodje, geroosterde bloemkool, groene salsa, Israëlische salade, koolsalade en tahini.
*halal en veggie
= 8 W
Pasta burrata
Pasta burrata
Orecchiette, tomaat, burrataroom en basilicumpesto.
*halal en veggie
= 9 W
Fried chicken tenders
Fried chicken tenders
Botermelkkip, kimchimayonaise.
*halal
= 5,5 W
Burger double cheese
Burger double cheese
Aardappelbroodje, twee burgers, cheddar, ketchup, mosterd, rode ui en augurk.
= 8 W
Kebab
Kebab
Falafel of kip in Turks brood met groentenmix, gepekelde rode kool en (vegan) looksaus.
*halal (en vegan)
= 7 W
Naan roll chicken Mission Masala
Naan roll chicken Mission Masala
Gegrilde Tandoorikip, mangomayonaise, crunchy koolsalade en tamarindsaus.
*halal
= 8 W
WECANDANCE-ijsje van Oyya
WECANDANCE-ijsje van Oyya
Yoghurtijs met bosbessen, rode vruchten en knettersuiker.
= 2 W voor één bol
Martini Spritzante by Sergio Herman
Martini Spritzante by Sergio Herman
Bruisende cocktail met pompelmoes, basilicum en een vleugje vanille.
= 6 W
Asian fried rice shrimp
Asian fried rice shrimp
Rijst, ei, groentenmix en garnalen.
*halal
= 7 W
Frites Parmesan & Basil en kaas- en garnaalkroket van Frites Atelier by Sergio Herman
Frites Parmesan & Basil en kaas- en garnaalkroket van Frites Atelier by Sergio Herman
Frietjes met Parmezaanse kaas en basilicum.
= 7 W
Kaas- of garnaalkroket.
= 5 W per stuk
Hot sauce
Hot sauce
In the SWET spice station recht tegenover de foodstandjes kan je helemaal gratis een hot sauce van SWET uit Brussel naar keuze toevoegen aan je gerechtje. Er is zelfs een speciale WECANDANCE hot sauce ‘Find Yourself’ met mango, peer en gember.
Brunch inclusief ticket
Brunch inclusief ticket
Vegetarische driegangenbrunch met seizoensgebonden gerechten en lokale ingrediënten, samengesteld door #Boerentrots, met live-cooking door Vincent Banić en signature cocktails.
€ 110 voor de brunch exclusief festivalticket.
Fotografie: Ysaline Pollet – Editing: Anke Desmet
Nog meer food op onze favoriete festivals:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier