Robine van Tilburg
chef online
chef online
6 January 2019
Bijgewerkt: 21 September 2021
Wie houdt er nu niet van chocolade? Omdat we deze winter nog geen sneeuw zagen, haalt redactrice Robine de sneeuw vandaag zelf in huis. Deze bark van gesmolten sneeuwmannetjes is superschattig én uiteraard overheerlijk.
Bark is niet meer dan stukken chocolade, nóg lekkerder gemaakt met allerlei zoetigheden. Voor het sneeuwmanhoedje gebruikte ik stukjes van Reese’s Peanut Butter Cups. De oogjes en het neusje van onze sneeuwman boetseerde ik uit rolfondant. Maar laat vooral je fantasie en creativiteit de vrije loop!
Ingrediënten voor ongeveer tien stukken bark:
- 400 g witte chocolade
- 2 Reese’s Peanut Butter Cups
- Smarties
- witte rolfondant (voor het neusje maakte ik de rolfondant oranje met gele en rode kleurstof)
- eetbare decoratiestift
- zoute stokjes
20 min. voorbereiding & halfuurtje laten afkoelen
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier