Robine van Tilburg
chef online
chef online
18 August 2019
Bijgewerkt: 21 September 2021
Hou je van zoetigheden, maar ben je niet altijd te vinden voor chocolade? Dan zijn deze blondies zonder twijfel iets voor jou!
Wist je dat de brownie ook een leuk zusje heeft? De blondie is minstens even lekker, maar bevat een stuk minder chocolade. Smullen maar!
Ingrediënten voor zo’n 16 stukjes speculaaspastafudge:
- 130 g gesmolten boter
- 150 g lichtbruine basterdsuiker
- 50 g witte kristalsuiker
- 2 eieren
- 2 koffielepeltjes vanillearoma
- 160 g bloem
- 2 koffielepeltjes bakpoeder
- Snuf zout
- 50 g geroosterde hazelnoten (kan ook met andere of geen noten)
- 50 g witte chocolade (kan ook zonder)
10 min. voorbereiding en 25 min. in de oven
Met dank aan KitchenAid, Albert Heijn België en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier