Robine van Tilburg
chef online
chef online
5 July 2020
Bijgewerkt: 22 September 2021
Hoerie, hoera! Een nieuwe week, een nieuwe Zon(dig)dag. Deze week gaan we voor een klassieker: de carré confituur. En je hebt er amper iets voor nodig!
Luiewijvengebak for president! Voor de topper van deze week moet je maar 3 dingen in huis halen... en de kans bestaat dat je er al minstens twee in je (koel)kast hebt staan. Deze supersimpele carré confiturekes zijn altijd een schot in de roos, voor wie ik ze ook maak. Als ontbijt, tien- of vieruurtje, elk moment van de dag is goed om van deze carré confituur te genieten. Smullen!
Ingrediënten voor 8 carré confiturekes:
- vel bladerdeeg (liefst rechthoekig, maar rond kan ook, dan snijd je er gewoon een rechthoek uit en gebruik je de restjes bladerdeeg voor de afwerking)
- 250 g abrikozenconfituur
- losgeklopt ei
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier