De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Robine van Tilburg
chef online
chef online
18 June 2017
Bijgewerkt: 20 September 2021
Oreo’s of lasagne? Redactrice Robine kan vandaag niet kiezen dus maakt ze maar een combinatie van de twee. En je hebt er niet eens een oven voor nodig. Deze Oreo-lasagne is zalig creamy, heeft een harde Oreo-bodem én is heerlijk zoet. Smullen maar!
30 min. voorbereiding + 5 uur in de koelkast
Welke ingrediënten hebben we nodig?
- 24 Oreo’s (ik gebruikte double stuffed Oreo’s, maar gewone zijn ook prima)
- 3 eetlepels gesmolten boter
- 120 g roomkaas
- 20 g witte kristalsuiker
- 300 ml slagroom
- 3 eetlepels poedersuiker
- 79 g Saroma-puddingpoeder in chocoladesmaak
- 350 ml melk
Met dank aan Albert Heijn België en KitchenAid
Meer ‘Zon(dig)dag’? Hierzo!
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier