Robine van Tilburg
chef online
chef online
15 April 2018
Bijgewerkt: 21 September 2021
Vandaag zondigen we met een klassieker. Met deze panna cotta met frambozencoulis imponeer je al je vrienden op je volgende etentje!
Ingrediënten voor 6 glaasjes:
Voor de panna cotta:
- 4 gelatineblaadjes
- 500 ml slagroom
- 100 ml volle melk
- 80 g witte kristalsuiker
- een vanillestokje
Voor de frambozencoulis:
- 130 g framboosjes
- 5 eetlepels water
- een eetlepel bloemsuiker
15 min. voorbereiding & 4 uur opstijven in de koelkast
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier