Robine van Tilburg
chef online
chef online
27 December 2020
Bijgewerkt: 23 September 2021
Als oudejaarsdessert maak ik vandaag Raffaellomousse. Dit móét je geproefd hebben. Het zusje van de Ferrero Rocher stelt nimmer teleur.
Allerliefste vrienden, het is zover. De laatste Zon(dig)dag van 2020 is aangebroken. Wat een jaar, dat kunnen we alleen maar uitwuiven met een fantastisch lekker dessert. Deze Raffaellomousse is een wilde droom die ik besloot uit te werken. En hij werd écht geweldig lekker. Maak het, proef het, en steek al genietend nog voor een laatste keer je middelvinger op naar 2020. Ciao babies, see you next year!
Ingrediënten voor 3 glaasjes mousse:
- 50 g zandkoekjes
- 20 g geroosterde amandelen
- 20 g kokosrasp
Voor de mousse:
- 100 g witte chocolade
- 100 g Raffaello’s
- geweekt blaadje gelatine
- 3 eiwitten
- 180 ml slagroom
- zo’n 100 ml melk
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier