Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
De Degustatie

Dankzij onze Flairpocket kan je deze week met z’n tweetjes voor de prijs van één smullen van een driegangenmenu!

UITGETEST: chef online Robine genoot van een smakelijk driegangendiner bij De Degustatie in Malle

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Niets leuker dan samen met je favo gezelschap de voetjes onder tafel schuiven en genieten van een overheerlijk driegangenmenu. Gelukkig voor jou helpt Flair je daar een handje bij! Jij kan namelijk dankzij onze Flairpocket die deze week in de winkel ligt met z’n tweetjes voor de prijs van één gaan genieten van een driegangenmenu in een gezellig restaurant! Chef online Robine genoot van de heerlijke Vlaamse keuken bij De Degustatie in Malle.

Driegangenmenu

Omdat een beeld soms meer zegt dan duizend woorden, laat ik je eerst even meegenieten van de date hack die we jou eerder deze week al gaven op onze Instagrampagina. Met z’n tweetjes een uitgebreid driegangenmenu oppeuzelen en aan het einde van de gezellige avond maar voor één persoon moeten betalen? Dat is pas een hack waar je iets mee kan!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

De heerlijke klassieke keuken van De Degustatie in Malle

Aan de buitenzijde lijkt De Degustatie in Malle meer op een stijlvol, strak nieuwbouwhuis dan op een gezellig restaurant, maar van zodra je de parking oprijdt aan de achterzijde, komt de gezelligheid van het restaurant je tegemoet. In de bomen hangen sfeervolle lichtjes, het overdekte terras en de moderne veranda stralen pure warmte en gezelligheid uit. Het zit er heerlijk vol wanneer we samen met onze lege magen arriveren in De Degustatie. We worden vriendelijk onthaald en kiezen een plekje op het verwarmde terras. Gezellig!

De Degustatie eten

Twee driegangenmenu’s voor de prijs van één

We krijgen meteen het Flairmenu voor onze neus en staan voor de aartsmoeilijke keuzes tussen rundscarpaccio of een groentesoepje (oké, deze was niet zo moeilijk) voor het voorgerecht, een stoofpotje van Blonde d’Aquitaine (wij hebben het ook even moeten googelen), zeebaarsfilet met gegratineerde puree of een vegetarische wok als hoofdgerecht en een coupe vanille of tiramisu met bastogne als dessert. Het zalig lekkere hapje met krab en de versgedraaide mangosorbet tussen het voor- en hoofdgerecht krijgen we er zonder keuzestress bij.

De rundscarpaccio met verse pesto smaakt overheerlijk en wordt versierd met een eetbare bloem. Omdat een frietje altijd smaakt, gaan we allebei voor het stoofpotje met frietjes – met mayonaise én ketchup, kleine ketchupverslaving hierzo – en daar kregen we geen spijt van. De porties zijn ruim en het stoofvlees is heerlijk mals, helemaal hoe het hoort.

De Degustatie dessert

Kiezen is verliezen

Het dessert is een moeilijkere keuze. Ik ga voor de tiramisu met bastogne, maar mijn lief krijgt de coupe vanille niet uit zijn hoofd. Delen dan maar! Met een volle buik en een méér dan voldaan gevoel gaan we weer naar huis. De gezellige avond met alleen maar lekkers voor onze neus en de bijzonder vriendelijke bediening gaan we niet snel vergeten. Wij komen terug. En jij zou zot zijn als je er niet eens passeert met de 50 % korting die we jou schenken. Snel je Flair in huis halen is de boodschap! Of lees je liever online? Klik dan snel op deze link en lees je Flair (én andere topmerken) voor maar € 1 per week digitaal!

Driegangenmenu

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '