Wij plannen alvast een datenight!
Dinner On The Lake komt met wintereditie waarbij je dineert in een yurt middenin de natuur
De zomer is nog niet ten einde, maar voor wie een zwak heeft voor knisperende vuurtjes en schapenvelletjes hebben we nu al een leuke tip! Dinner On The Lake komt namelijk met een wintereditie op de proppen waarbij je een memorabele, culinaire avond beleeft in een typische yurt. En ja, uiteraard worden die opgesteld op een waanzinnige locatie.
Drie jaar lang werkten de bedenkers van Dinner On The Lake in de grootste stilte aan een gloednieuwe, winterse outdoor dining experience. Vandaag krijgt hun baby officieel een naam: Mohícan. Mohícan biedt je de unieke kans om een paar uur aan de dagelijkse rush te ontsnappen, een te worden met de natuur en nieuwe smaakpaletten te ontdekken. Gasten zullen de chefs live aan het werk zien: van grillen tot het roken van vis op cederhout. Alle gerechten worden dan ook op een unieke en pure manier klaargemaakt.
Het dineren zelf doe je dan weer in een typische Mongoolse Yurt. Die worden opgesteld in Deinze en vergezellen een idyllische hoeve in een stukje prachtige natuur. ‘Het concept is gemaakt om mensen een avontuurlijke avond te laten beleven in een setting die uiterst ongewoon is’, verduidelijkt Jeremy Buyle, oprichter van Dinner On The Lake. ‘We willen met dit pop-upconcept reizen door België, net zoals we tijdens de zomermaanden doen. Het is ook de ambitie om het concept nationaal te laten doorbreken.’
Sta jij nu al te popelen om gastronomisch te genieten? Voor een diner betaal je € 99 per persoon. Je krijgt daarvoor fingerfood bij het aperitief, twee amuses, een vijfgangenmenu en dessert. Voor dranken betaal je apart nog € 40 of € 60, afhankelijk van het wijnpakket dat je kiest. Ook voor foodies die geen alcohol drinken, is er een volwaardig alternatief.
Goed om nog te weten: dineren kan van 14 oktober 2022 tot 15 februari 2023. Meer info vind je op de website. Daar kan je ook meteen reserveren.
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier