28 April 2016
Bijgewerkt: 20 September 2021
Wij kunnen niet wachten op de zomer. De zon op je snoet, jij op een terrasje en een lekker drankje voor je neus. Enter: Volmer, een nieuw aperitief rechtstreeks uit de Provence.
Volmer is het geesteskind van de Belgische Annelies Lefere. Het drankje werd gemaakt naar een eeuwenoud recept van Madame Volmer, waarvan Annelies' ouders een kopietje mee naar huis kregen na hun vakantie in de Luberonstreek in Frankrijk. Jarenlang bleef het verborgen. Tot nu! Het 'Apéritif de Provence' wordt gemaakt op basis van de regionale roséwijn, een distillaat van zoete en bittere appelsien, rietsuiker en een top secret kruidenmix. Je kan het puur drinken, of met tonic of cava. Toppertje!
Lees ook:
- Regenboog-sangria: is dit de mooiste cocktail ooit?
- The next big thing: cocktails met whisky
- Deze 14 foto's bewijzen dat je van alcohol gekke dingen gaat doen
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier