'Onze Cosmopolitans werden gemaakt van water en een kleurstof, of van aangelengd veenbessensap', geeft Sarah Jessica Parker toe. 'Ginger ale was de vervanger van champagne, en druivensap moest doorgaan voor rode wijn.' Toegegeven, dat klinkt best logisch. Want wie kan er nog twee lijnen van z'n tekst onthouden na een paar echte cocktails?
De etentjes die de dames deden, waren dan wel weer heel echt. 'Ik at altijd alles op', vertelt Sarah. 'Ik vind het zonde als er eten voor een acteur staat en er niet van gegeten wordt. Dat slaat nergens op. Cynthia Nixon (die Miranda vertolkte, red.) en ik aten altijd alles op, en het deed er niet toe of het al koud was. Het was onze job. Het moest echt niet fancy zijn, het moest gewoon snel gemaakt kunnen worden. Je wil niet degene zijn die kaviaar bestelt.'
Ook al is het allemaal niet zo fancy als het eruitzag, ginger ale sippen en brunchen met Sarah Jessica Parker klinkt nog altijd als een droom...
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier