Zuinig blijven of gulzig bijgieten?
PREVIEW: klassieke tiramisu en vooral bijhorende likeur doet spanning stijgen in ‘Bake Off Vlaanderen’
De taartmessen worden weer geslepen in de baktent van ‘Bake Off Vlaanderen’, want deze keer moeten de kandidaten een heuse klassieker maken: een tiramisu. Daar komt uiteraard een vleugje alcohol bij kijken en daarbij gaan sommigen de mist in. Of net niet?
In de derde aflevering van het smakelijke ‘Bake Off Vlaanderen’ staat een klassieker op het menu die zogoed als iedereen wel al eens maakte, of toch zeker bestelde op restaurant: tiramisu! Overheerlijk, maar ook verraderlijk, want het toetje is technischer dan sommigen op het eerste gezicht denken.
Van een ex-‘Bake Off’-junior over een Vlaams parlementslid tot Miss Tattoo: Deze 10 kandidaten nemen het tegen elkaar op in het nieuwe seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’
Juiste balans
Het venijn zit ‘m in de staart of beter gezegd de amandellikeur waarin de lange vingers samen met koffie gedopt worden en die het dessert die lekkere nasmaak geeft. ‘Zorg voor de juiste balans’, staat op hun recept. Maar hoeveel van dat goedje moet nu precies in de bereiding zodat je het proeft, maar je niet onmiddellijk op je kop staat omdat het té straf is?
Sommigen zijn zeker van hun zaak, terwijl anderen zoals Lisa toch even voorproeven van het drankje en vervolgens gulzig blijven bijgieten. Wim Opbrouck, Herman Van Dender en Regula Ysewijn zullen opnieuw proeven én eerlijk oordelen over de creaties van de bakkers. Wie scoort punten met deze klassieker en voor wie betekent de tiramisu de ondergang?
‘Bake Off Vlaanderen’ zie je elke zaterdag om 20u15 op Play4.
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier