Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

In het gloednieuwe VTM-programma openen 8 bekende gezichten een eigen restaurant.

Deze 4 bekende duo’s strijden binnenkort voor het beste ‘2 Sterren Restaurant’

VTM liet eerder al weten dat er dit jaar geen nieuw seizoen van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ zal komen, maar de zender laat zijn culinaire fans niet in de steek en komt met vervanger ‘2 Sterren Restaurant’. In dat televisieprogramma zullen vier bekende duo’s een eigen restaurant openen, en jij kan al meteen een tafel reserveren!

Speciaal voor het nieuwe VTM-programma ‘2 Sterren Restaurant‘ mogen Roel Vanderstukken en Kürt Rogiers, Marie Verhulst en Andy Peelman, Bieke Ilegems en Erik Goossens, en Jacques Vermeire en Herman Verbruggen zich binnenkort onderdompelen in de culinaire wereld. Samen zullen ze vier restaurants openen in Brugge, Gent, Mechelen en Leuven. Maar gelukkig staan de duo’s er niet alleen voor, want sterrenchef Sergio Herman zal alles nauwlettend in het oog houden.

Net als bij ‘Mijn Pop-uprestaurant!‘ moet alles kloppen, van het concept tot de menukaart. De duo’s krijgen de nodige tijd om zich klaar te stomen en gaan nadien per twee de strijd aan met elkaar. De winnaar van elke battle gaat door naar de finale. Om die finale te halen, moeten de duo’s niet alleen Sergio Herman, maar ook enkele professionele recensenten overtuigen. De race is echter van korte duur, want de duo’s openen hun restaurant slechts twee dagen voor een betalend publiek. De twee finalisten mogen zich niet iets langer uitsloven, want zij openen de deuren van hun restaurant nog drie dagen langer.

Roel Vanderstukken en Kürt Rogiers – Leuven


Deze twee ‘Familie‘-collega’s vervullen binnenkort de droom van Roel Vanderstukken. Hij wil als hobbykok namelijk al jaren een eigen restaurant openen. Kürt zal de zaal op zich nemen en samen zullen ze Leuven verrassen met enkele onverwachte smaakcombinaties. ‘Ik ken Roels passie voor koken en zijn droom om ooit een eigen restaurant te openen maar al te goed, dus mijn grootste stress is dat ik het verknoei in de zaal en dat ik Roel teleurstel’, klinkt het bij Kürt.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

Marie Verhulst en Andy Peelman – Gent


Marie en Andy leerden elkaar kennen op de set van ‘Boxing Stars‘. In hun restaurant willen ze bewijzen dat vegetarisch eten wél lekker kan zijn. ‘Ik wilde als jong meisje eigenlijk al kok worden, maar als vegetariër was dat toen niet de beste keuze. De tijden zijn nu anders, en momenteel kan het wel’, vertelt Marie.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

Bieke Ilegems en Erik Goossens – Brugge


Bieke en Erik gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Bieke heeft een enorme passie voor koken, terwijl haar man gewoon heel graag eet. Het koppel wil hun gasten een culinaire reis aanbieden in het restaurant. ‘Ik ben een perfectionist, ook als het op koken aankomt, dus het wordt een moeilijk evenwicht om telkens het perfecte gerecht te serveren en tegelijkertijd iedereen te kunnen bedienen’, vertelt Bieke.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

Jacques Vermeire en Herman Verbruggen – Mechelen


Deze ‘F.C. De Kampioenen‘-vrienden houden allebei van lekker eten en een goed glas wijn. Op hun menukaart komen Vlaamse klassiekers met een eigen touch. ‘Iedereen weet dat ik graag een glas drink, zowel bier als wijn. Dat plezier wil ik heel graag delen. Ik sta met de glimlach in voor een vrolijke ontvangst en wil een erezaak maken van gezelligheid’, legt Jacques uit.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

 

Wil jij je voeten in een van deze restaurants onder de tafel steken? Ga dan naar de site van VTM en probeer een plekje te scoren. De precieze uitzenddatum van het programma wordt later bekendgemaakt.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '