‘Ik dacht aan gehaktballen, zoals bij Balls and Glory, dat zou ik wel leuk vinden’, klinkt het bij de bride to be.
PREVIEW: kok Wim Ballieu op het droomhuwelijk van Jorg en Mabelle in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’
In het VTM-programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ begeleidt Ruth Beeckmans acht koppels in hun avontuur met een onverwachts huwelijksaanzoek tot amper 24 uur later ook hun bruiloft. Deze week vraagt Jorg (24) de hand van zijn vriendin Mabelle (25) in het sprookjesachtige Luzern in Zwitserland.
Het moderne liefdesverhaal van Jorg en Mabelle start met een ontmoeting via Tinder, zo’n vijf jaar geleden. Ze zijn beginnen praten en sindsdien niet meer gestopt. Het koppel droomt stiekem al even van een huwelijk, vooral Mabelle, want zij verzamelde al heel wat moodboards vol ideeën. Jorg gebruikt die als inspiratie en besluit samen met Ruth een droomhuwelijk te plannen in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’.
Tussen de kunst
Jorg en Mabelle reizen – zogezegd voor een reisprogramma – naar het pittoreske Luzern in Zwitserland. Wanneer Mabelle tijdens een van de uitstapjes ontdekt dat haar eigen schilderij aan de muur van de kunstgalerij hangt, kan ze haar tranen niet bedwingen. Al weet ze nog niet wat er achter het kunstwerk verscholen zit… Daar tovert Jorg een verlovingsring tevoorschijn. De dolgelukkige Mabelle zegt volmondig ‘ja’.
De lekkerste gehaktballen
Op het menu? Een leuke verrassing! ‘Ik dacht aan gehaktballen, zoals bij Balls and Glory, dat zou ik wel leuk vinden’, klinkt het bij de bride to be. ‘Het is heel basic, maar wél lekker en dat vind ik het belangrijkste.’ Ruth neemt de wensen van Mabelle heel serieus, want daar staat Wim Ballieu himself, dé chef van Balls and Glory, aan de oever van het prachtige Vierwoudstedenmeer. Hij maakt gevulde gehaktballen klaar voor het feest, en daar mogen Mabelle en haar twee getuigen een handje bij helpen.
‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ is elke dinsdag om 20u35 te zien bij VTM en op VTM GO.
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier