
En dat in een driesterrenrestaurant mét topchefs aan tafel. Oeps!
PREVIEW: sauspotje aflikken en andere ongemakkelijkheden in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’

De kandidaten koken in de aflevering van vanavond op een heel bijzondere plek: driesterrenrestaurant Boury. Daar krijgen ze een masterclass van niemand minder dan de Masterchef Tim Boury himself.
In ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ staat er alweer een zotte masterclass op het menu: eentje van driesterrenchef Tim Boury ín zijn restaurant. Wat maken ze klaar? Langoustine à la nage met saffraan en canneloni van boekweitnoedel, tartaar van langoustine en kaviaar. Boury op z’n best, dus!
Lompe haute cuisine
Naast een potje koken, is het ook aan de kandidaten om de topchefs te bedienen. En de juryleden doen er nog een schepje bovenop, want hun gerechten zullen beoordeeld worden door voormalig Michelin-inspecteur Werner Loens : ‘Ik ben ondertussen met pensioen, maar ik ben nog altijd zeer kritisch. Het zit er bij mij ingebakken.’ De chefs zijn gewaarschuwd…
Voor deze opdracht werken ze in teams: Bert Huysentruyt & Sarah Vandeursen, Bert De Kock & Daphne en Koen & Dorianne. In een preview van vanavond zien we dat het eerste duo de taak van kelner nog wat zou kunnen bijschaven… ‘Een nieuw concept: haute cuisine, maar dan zo lomp mogelijk’, lacht Bert. Oeps!
Het verliezende duo moet terug aan de bak om een menu in elkaar te boksen voor misschien wel de meest kritische recensenten ter wereld: een groep kinderen. Bert ‘Beertje’ heeft met de immuniteitspin wel een voordeel op zak.
Wie zal er de keuken moeten verlaten? Je ziet het in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’, elke maandag en woensdag om 21u15 op GoPlay en Play4.
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier