RECEPT: deze cocktail met Licor 43 smaakt naar appeltaart
23 February 2018
Bijgewerkt: 21 September 2021
Bij de koffie, na het diner of als havermoutontbijt: eigenlijk is er geen moment op de dag waarop we géén zin hebben in appeltaart. Wel, guess what: je kan je favoriete gebakje nu ook drinken als cocktail. Dit recept met Licor 43 is zowel pittig als fruitig en zoet. Smullen!
Ingrediënten
- 50 ml Licor 43
- 150 ml appelsap
- 1 kaneelstokje
- geklopte slagroom
- snuifje kaneelpoeder voor de garnering
Zo gemaakt
Verwarm de appelsap met het kaneelstokje en roer de Licor 43 door het warme mengsel. Verwijder het kaneelstokje en schenk het drankje in een (hoog) koffieglas. Garneer met de geklopte slagroom en een snufje kaneelpoeder.
Tekst: Justine Wouterson
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier