Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
crodino mocktails
© Kateryna Hliznitsova via Unsplash

En het beste nieuws: je maakt ze in een handomdraai klaar!

YUM: 3 mocktails met Crodino om verantwoord van te slurpen tijdens de feestdagen

Evi Van Houdt

De feestdagen staan vaak gelijk aan véél eten en véél drinken. Vaak is het dan ook zo dat er alcohol geserveerd wordt. Wil jij liever van een ander overheerlijk aperitiefje nippen tijdens de feestdagen? Wij lijsten drie overheerlijke mocktails met Crodino voor je op die je de hele eindejaarsperiode zoet houden, cheers!

Het hoeft heus niet altijd alcohol te zijn in je glas tijdens de feestdagen. En deze overheerlijke mocktails van Crodino bewijzen dat nogmaals dubbel en dik. En het beste nieuws? Je tovert ze op tafel in no time! Wedden dat de rest jaloers is op jouw glaasje?

 

Nogroni

Nogroni

Nogroni

De Nogroni is een pittig Italiaans aperitief met pompelmoes, sinaasappel en limoen. Ideaal als je van een frisse, bittere smaak houdt!

Ingrediënten: 

  • 1 Crodino rosso
  • 2 cl vers pompelmoessap
  • 2 cl vers appelsiensap
  • 2 cl vers limoensap
  • appelsienzeste

Bereiding:

Roer de Crodino en de citrussappen (je perst ze het best zelf, dat geeft een betere smaak!) met ijsblokjes in je glas. Knijp de etherische oliën van de appelsienzeste uit over je cocktail en maak een mooie creatie. En dan is het enkel nog genieten geblazen!

 

Crodino Spritz

Crodino Spritz

Crodino Spritz

Snel en makkelijk een cocktail in elkaar flansen? Deze kruidige spritz maak je met slechts twee ingrediënten. IJsblokjes toevoegen en klaar is kees!

Ingrediënten: 

  • 1 Crodino
  • 5 cl bruiswater
  • schijfje sinaasappel

Bereiding:

Schenk de Crodino met het bruiswater in een glas vol ijsblokjes, roer en werk af met een schijfje sinaasappel.

 

Gingerino

Gingerino

Gingerino

Hou jij eerder van pittig? Dan is deze kruidige cocktail zeker iets voor jou. Het vraagt misschien iets meer werk maar je gaat het je niet beklagen!

Ingrediënten:

  • 1 Crodino rosso
  • 10 cl gingerale
  • 1 tl honing
  • 2 cl kokend water
  • stukje verse gember
  • verse rozemarijn

Bereiding: 

Los de theelepel honing met het kokend water op in je glas. Vul het glas met ijsblokjes, Crodino en gingerale en roer. Werk af met gember (in julienne) en rozemarijn. Tip: verbrand de rozemarijn lichtjes voor een ultiem aroma.

 Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '