Segroni
Voeg 30 ml Extra Smeets, 30 ml Campari en 30 ml rode vermout in een shaker. Serveer in een met ijs gevuld glas. Werk af met sinaasappel.
Spicy Juniper
Neem een highball glass en vul dit volledig met ijsblokjes. Voeg 50 ml Extra Smeets jenever toe aan het glas. Neem een barlepel en steek deze tot beneden in het glas. Giet vervolgens de gingerale langs de lepel in het glas. Voeg 2 ml Angostura bitters toe. Roer in het glas zodat alles volledig gemengd is. Werk af met zeste van citroen en wat muntblaadjes.
Ciderella
Neem een highball glass en vul dit met ijsblokjes. Doe 50 ml Extra Smeets jenever, 30 ml citroensap en 20 ml gembersiroop in het glas en top af met appelcider. Garneer met schijfjes appel en een takje tijm.
Recepten: Smeets
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier