Vergeet de avocadotoast, hier is de avocadopizza
In schijfjes of gepureerd, op zuurdesembrood of op een volkoren toastje, met een gepocheerd ei of stukjes tomaat on top, de avocadotoast vulde de afgelopen jaren succesvol onze maag én Instagramfeed. Maar chef-kok Jon Feshan van het New Yorkse restaurant Kola House brengt daar nu misschien verandering in met de lancering van zijn avocadopizza.
Limited pizza
De avocadopizza is een van de drie volkorenpizza's op de menukaart van Kola House, maar is slechts gelimiteerd verkrijgbaar. Volgens Time zijn er per avond maar 12 avocadopizza's beschikbaar. En dan betaal je dus al snel 18 dollar voor een volkoren bodem met avocado, koriander, radijsjes en zonnebloempitten. Voor dat geld proberen we hem liever thuis even zelf te maken...
Lees ook:
- Zo maak je een harde avocado in 10 minuten rijp
- Onrijpe avocado? Wacht niet en maak er deze 5 gerechtjes mee
- VIDEO: met dit trucje pel je een avocado in 2 seconden
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier