Of is deze 'crème de la corn' enkel weggelegd voor échte maïsverslaafden?
YAY OR NAY: geef jij deze maïsijsjes een kans?
Ooit al gehoord van crème de la corn? De kans is groot van niet. Vrij vertaald betekent het gewoon ‘maïsijsje’. Ben je al enthousiast?
Dominique Ansel is een Franse banketbakker die ervan houdt om nieuwe zoetigheden uit te vinden. In het verleden creëerde hij al cronuts (= croissant + donut) en Oreopasta voor op de boterham. Maar zijn laatste uitvinding is nóg een tikkeltje experimenteler: de crème de la corn.
Voor mij een hoorntje maïskolf, alsjeblieft!
Wat je mag verwachten als je een crème de la corn bestelt? Een gegrilde maïskolf, bestreken met boter en sojasaus of zout. Bovenop komt een toef karamelsoftijs, afgewerkt met stukjes maïs.
Loopt het water je nu schandalig hevig in de mond? Dan vrezen we dat we slecht nieuws hebben. Dominiques maïsijsjes zijn momenteel enkel te verkrijgen in zijn Dominique Ansel Bakery in Tokio. Only in Japan... We hadden het kunnen weten!
https://www.instagram.com/p/BXuhkkcBtwD/?tagged=cremedelacorn
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier