Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Met échte eetbare glitters! ✨

Oil & Vinegar komt met glitterdressing met champagne voor de feesten

Glitters in de kerstboom, champagne in je glas. Maar wat als je die twee nu eens vertaalt naar het eten op je bord? Oil & Vinger lanceerde speciaal voor Kerstmis een glitterdressing met champagnesmaak. Yum!


Mag het net dat tikkeltje meer zijn met het kerstdiner? Goed nieuws! Oil & Vinegar komt speciaal voor de feesten met een glitterdressing – yes, met échte eetbare glitters – op basis van champagneazijn, witte balsamico en mosterdzaad. De lekkernij kreeg de naam Royal Gold Dressing en is ideaal bij vis of salade. Glitters en bubbels? Feestelijker wordt het niet!

RECEPT: gerookte makreel met avocado-artisjoksalade en glitterdressing


De combinatie van gerookte makreel met artisjok is er eentje uit de duizenden. Het smeuïg-rokerige van de makreel en het friszure van de artisjokken vormen een ultieme match, met de avocado als matchmaker. Smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 gerookte makreel
  • 2 avocado’s
  • 1 groene appel
  • 4 artisjokharten
  • 1 (banaan)sjalot
  • 4 takjes kervel
  • 4 takjes dille
  • 1 handje rucola
  • 5 el witte balsamicoazijn
  • 5 el olijfolie
  • Royal Gold Dressing
  • Peper
  • Zout

Zo gemaakt


Snipper de sjalot, snijd de artisjokkenharten en meng alles met witte balsamico en Bonsecco-olijfolie . Snijd dan de avocado’s en appel in blokjes van een ½ centimeter. Breng de avocado-artisjoksalade op smaak met flink wat peper en zout en verdeel ze over vier borden. Maak de makreel schoon en verdeel de stukken makreel door ze tegen de salade aan te zetten. Leg rucola, kervel en dille bovenop en versier de borden met Royal Gold Dressing .

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '